KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEDR Mat roze

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEDR Mat roze is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEDR Mat roze.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEDR Mat roze

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Roze

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEDR Mat roze

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEDR in de prachtige mat roze kleur maak je moeiteloos deeg en beslag. Deze keukenmixer is ontzettend krachtig met een vermogen van 300 watt, maar wat hem echt bijzonder maakt is dat de motor zich in de kop bevindt. Dit betekent dat er geen energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor, waardoor hij moeiteloos zelfs zwaar brooddeeg aankan. De kop van de KitchenAid is bovendien kantelbaar, waardoor je de deeghaken eenvoudig kunt verwisselen. Bij de KitchenAid Artisan Mixer worden maar liefst 2 mengkommen meegeleverd, zodat je niet tussendoor hoeft af te wassen. En om te voorkomen dat je aanrecht vol komt te zitten met beslagspetters, is er ook een handig antispatdeksel inbegrepen. Wil je nog meer mogelijkheden ontdekken met je KitchenAid Artisan? Geen probleem! Er is een groot assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar die je eenvoudig kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je jouw creatieve kookkunsten nog verder uitbreiden en experimenteren met verschillende gerechten en bereidingstechnieken.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kan de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg kneden. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken zonder tussendoor af te wassen. Dankzij de metalen behuizing is de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
  • Bij de aankoop krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen maakt.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEDR Mat roze

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEDR Mat roze kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEDR Mat roze is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEDR Mat roze is gemaakt van Metaal en is Roze van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEDR Mat roze:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEDR Mat roze voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.