KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Groen

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha creëer je moeiteloos de meest heerlijke deeg- en beslagcreaties. Met een indrukwekkend vermogen van 300 watt en een krachtige motor in de kop van de mixer, is deze keukenhulp perfect in staat om zelfs het zwaarste brooddeeg te verwerken, zonder enige energie te verspillen tussen de menghaak en de motor. Het kantelbare ontwerp van de KitchenAid maakt het verwisselen van de deeghaken een fluitje van een cent. Bovendien wordt dit fantastische apparaat geleverd met niet één, maar twee mengkommen, waardoor je tussendoor niet hoeft af te wassen en je aanrecht vrij blijft van beslagspetters dankzij het handige antispatdeksel. Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan nog verder uitbreiden? Geen probleem! Er is een uitgebreid assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar die je eenvoudig kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Van vleesmolen tot pastamaker en van groentesnijder tot ijsmachine, er is voor ieder wat wils om jouw culinaire avonturen naar een hoger niveau te tillen. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha is niet alleen een betrouwbare en veelzijdige keukenhulp, maar ook een ware eyecatcher in elke keuken. Met zijn unieke matcha-kleur voegt hij een vleugje stijl en elegant.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kan de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg kneden. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te wassen. Dankzij de metalen behuizing is de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha is gemaakt van Metaal en is Groen van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.