KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood.

Specificaties KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

650 W

Bereidingsfuncties

Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

4 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 30,4 cm

Hoogte: 45,7 cm

Diepte: 24,8 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood

Deze KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood is een absolute must-have voor elke keuken. Gemaakt van stevig gegoten metaal, is deze foodprocessor niet alleen robuust en stabiel, maar ook duurzaam. Bij aankoop van deze foodprocessor ontvang je niet één, niet twee, maar drie mengkommen van verschillende groottes. De mengkommen van 4 liter, 2,4 liter en 1 liter passen perfect in elkaar, waardoor je altijd de juiste maat kunt kiezen voor jouw gerecht. Wat deze foodprocessor echt uniek maakt, is de 3-delige toevoerbuis. Hiermee kun je moeiteloos hele aardappelen, courgettes en wortels snijden, zonder ze eerst te hoeven schillen. En met de verstelbare snijschijf kun je de dikte van je plakjes eenvoudig aanpassen, variërend van 1 tot 6 millimeter. Maar dat is nog niet alles! Met de handige blokjeskit kun je ook snel en gemakkelijk groenten, fruit of kaas in blokjes snijden. Raspen is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de omkeerbare raspschijf. Hiermee kun je zowel fijne als grove stukken raspen. Daarnaast is er ook een speciale raspschijf voor harde kazen, ijs of chocolade. En laten we de frietenschijf niet vergeten! Met deze schijf maak je in een handomdraai heerlijke zelfgemaakte frieten. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook een citruspers en een eier.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor wordt geleverd met een citruspers en een blokjeskit om groenten of fruit in blokjes te snijden. Met een metalen behuizing is deze foodprocessor steviger en gaat hij langer mee. Deze foodprocessor heeft 3 mengkommen van respectievelijk 4, 2,4 en 1 liter.

Minpunten
  • Deze foodprocessor heeft geen opbergvak voor het snoer.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood

KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 45,7 cm
  • Breedte: 30,4 cm
  • Diepte: 24,8 cm
  • Inhoud: 4 l

KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood is een Foodprocessor met een vermogen van 650 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood is gemaakt van Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.