Bourgini Kitchen Chef Plus

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Bourgini Kitchen Chef Plus is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Bourgini Kitchen Chef Plus.

Specificaties Bourgini Kitchen Chef Plus

Merk

Bourgini

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1400 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

5,5 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Schenkschild

Aantal standen

8

Afmetingen

Breedte: 39 cm

Hoogte: 33,6 cm

Diepte: 24 cm

Omschrijving van Bourgini Kitchen Chef Plus

Met de krachtige Bourgini Kitchen Chef Plus kun je allerlei soorten deeg maken, zoals taart- en brooddeeg, evenals pannenkoekenbeslag en slagroom. Deze keukenmixer heeft maar liefst 8 verschillende standen, waarmee je eenvoudig de juiste snelheid kunt instellen voor de bereiding die je maakt. Daarnaast beschikt de mixer ook over een handige pulsestand. Door simpelweg op de knop te drukken, zorgt deze ervoor dat het opzetstuk nog sneller draait, waardoor je beslag nog gladder wordt. Om ervoor te zorgen dat je aanrecht schoon blijft en er geen spetters ontstaan, heeft de Bourgini Kitchen Chef Plus een handige antispatdeksel. Hierdoor blijven de ingrediënten veilig in de mengkom en hoef je je geen zorgen te maken over rommelige spetters. De mengkom zelf heeft een indrukwekkende inhoud van 5,5 liter en is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, waardoor hij zeer stevig en lang meegaat. En na gebruik is het schoonmaken van de mengkom een fluitje van een cent, want deze is eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser. Met de Bourgini Kitchen Chef Plus wordt het bereiden van allerlei heerlijke creaties in de keuken een fluitje van een cent. Deze krachtige keukenmixer is niet alleen veelzijdig, maar ook nog eens gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Voeg deze onmisbare keukenhulp toe aan je collectie en geniet van het gemak en de perfecte resultaten.

Pluspunten
  • Dankzij de sterke kracht kun je zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, kneden. Met de 8 standen kun je de snelheid aanpassen aan je bereiding. De mengkom van roestvrij staal is stevig en neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen op.

Minpunten
  • De bijgeleverde meng- en deeghaak zijn niet geschikt voor de vaatwasser. Er worden geen extra accessoires meegeleverd voor verschillende bereidingen.

Veelgestelde vragen over Bourgini Kitchen Chef Plus

Bourgini Kitchen Chef Plus kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 33,6 cm
  • Breedte: 39 cm
  • Diepte: 24 cm
  • Inhoud: 5,5 l

Bourgini Kitchen Chef Plus is een Keukenmixer met een vermogen van 1400 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 8 standen.

Bourgini Kitchen Chef Plus is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bourgini Kitchen Chef Plus:

Antispat deksel, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Schenkschild

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Bourgini Kitchen Chef Plus voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.