DOMO DO9241KR

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. DOMO DO9241KR is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over DOMO DO9241KR.

Specificaties DOMO DO9241KR

Merk

Domo

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

600 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

6

Afmetingen

Breedte: 22 cm

Hoogte: 30 cm

Diepte: 34 cm

Omschrijving van DOMO DO9241KR

De DOMO DO9241KR is de perfecte keukenmachine om jouw kookavonturen naar een hoger niveau te tillen. Met 6 verschillende standen kun je de gewenste snelheid instellen voor elke bereiding. Of je nu een luchtige slagroom wilt kloppen of deeg wilt kneden voor heerlijke zelfgemaakte koekjes, met deze keukenmachine is het allemaal mogelijk. De DOMO DO9241KR wordt geleverd met 3 verschillende opzetstukken, zodat je altijd het juiste gereedschap bij de hand hebt. De menghaak is perfect voor het mengen van cakebeslag, terwijl de deeghaak ideaal is voor het kneden van deeg. Met de ballongarde klop je in een mum van tijd je eiwitten stijf voor de perfecte merengue. Bovendien zorgt de doorzichtige antispatdeksel ervoor dat je het mixproces goed in de gaten kunt houden, zonder dat je keukenblad onder de beslagspetters komt te zitten. Na gebruik kun je de kunststof mengkom en de opzetstukken eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine. Zo heb je altijd een schone en hygiënische keukenmachine klaar voor het volgende kookavontuur. Met de DOMO DO9241KR wordt koken een feestje!

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt. Met de 6 standen kun je de snelheid aanpassen aan je bereiding. Dankzij de antislipvoetjes blijft de keukenmixer tijdens het mixen stevig op zijn plek staan.

Minpunten
  • Je gebruikt deze keukenmixer niet vaak en je kneedt er geen zwaar deeg mee.

Veelgestelde vragen over DOMO DO9241KR

DOMO DO9241KR kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 30 cm
  • Breedte: 22 cm
  • Diepte: 34 cm
  • Inhoud: 4 l

DOMO DO9241KR is een Keukenmixer met een vermogen van 600 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

DOMO DO9241KR is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met DOMO DO9241KR:

Antispat deksel, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar DOMO DO9241KR voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.