Bosch MUMS2EW00 Wit

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Bosch MUMS2EW00 Wit is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Bosch MUMS2EW00 Wit.

Specificaties Bosch MUMS2EW00 Wit

Merk

Bosch

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

700 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

3,8 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

4

Afmetingen

Breedte: 26,6 cm

Hoogte: 26,6 cm

Diepte: 27,7 cm

Omschrijving van Bosch MUMS2EW00 Wit

De Bosch MUMS2EW00 Wit is een veelzijdige keukenmachine die je eindeloze mogelijkheden biedt. Dankzij de krachtige motor meng en kneed je moeiteloos zwaar deeg. Met de 3,8 liter mengkom van roestvrij staal kun je maar liefst 2,4 kg cakebeslag maken. De innovatieve 3D Planetary Mixing techniek zorgt ervoor dat de klopper in 3 richtingen beweegt, wat resulteert in een perfect gemengd en luchtig beslag. Met 4 snelheidsstanden kun je de mixer aanpassen aan elke gewenste bereiding. De Bosch MUMS2EW00 Wit is voorzien van anti-slip voetjes, waardoor de keukenmachine tijdens het kneden van de ingrediënten stevig op zijn plaats blijft staan. De losse accessoires zijn vaatwasserbestendig, waardoor ze na gebruik eenvoudig te reinigen zijn. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite. Met de Bosch MUMS2EW00 Wit haal je een betrouwbare en efficiënte keukenmachine in huis die je helpt bij al je culinaire avonturen. Of je nu heerlijke taarten wilt bakken, deeg wilt kneden of beslag wilt mixen, deze keukenmachine staat altijd voor je klaar. Laat je inspireren en ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Bosch MUMS2EW00 Wit!

Pluspunten
  • De roestvrijstalen mengkom is stevig en neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen op. Met de antislipvoetjes blijft de keukenmixer stevig op zijn plaats staan tijdens het mixen. Met het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt.

Minpunten
  • De kom voor het mengen is kleiner dan de gemiddelde grootte en is geschikt voor beslag voor slechts één cake tegelijk.

Veelgestelde vragen over Bosch MUMS2EW00 Wit

Bosch MUMS2EW00 Wit kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 26,6 cm
  • Breedte: 26,6 cm
  • Diepte: 27,7 cm
  • Inhoud: 3,8 l

Bosch MUMS2EW00 Wit is een Keukenmixer met een vermogen van 700 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 4 standen.

Bosch MUMS2EW00 Wit is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUMS2EW00 Wit:

Antispat deksel, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUMS2EW00 Wit voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.