Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS.

Specificaties Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

1000 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

3 l

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 26,5 cm

Hoogte: 40 cm

Diepte: 20 cm

Omschrijving van Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS

Met de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS foodprocessor haal je een veelzijdig keukenapparaat in huis. Dankzij het Express Dice opzetstuk snijd je moeiteloos aardappelen en groenten in blokjes van gelijke grootte. Met de handige serveerdeksel komen de gesneden ingrediënten direct op je bord of in de pan terecht, zonder gedoe. Naast de snij- en raspschijven, vind je in deze foodprocessor ook een blender en citruspers opzetstuk. Wat deze blender extra bijzonder maakt, is dat hij hittebestendig is. Dit betekent dat je er zelfs warme ingrediënten in kunt mixen, zoals soepen en sauzen. Bovendien kun je met de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS ook kloppen en kneden. Alle functies die je nodig hebt in één apparaat! Wat deze foodprocessor echt uniek maakt, is de ingebouwde weegschaal. Hiermee kun je direct ingrediënten afwegen in de mengkom, zonder dat je een aparte weegschaal nodig hebt. En dankzij de traploos instelbare snelheid kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan je behoeften. Voor harde ingrediënten gebruik je de pulsestand, die zorgt voor extra vermogen op korte termijn. En het beste van alles? Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser reinigen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Maak het jezelf gemakkelijk en.

Pluspunten
  • Met het Express Dice opzetstuk snijd je ingrediënten eenvoudig in blokjes. Deze foodprocessor wordt geleverd met een blender, citruspers en klopgardes. Dankzij de geïntegreerde weegschaal kun je ingrediënten direct in de mengkom wegen.

Minpunten
  • Er zijn geen recepten inbegrepen om inspiratie op te doen voor bereidingen met jouw foodprocessor.

Veelgestelde vragen over Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 40 cm
  • Breedte: 26,5 cm
  • Diepte: 20 cm
  • Inhoud: 3 l

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS is een Foodprocessor met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien standen.

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.