1. keukengerei
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Blauw

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw maak je moeiteloos de meest heerlijke deeg en beslag. Deze krachtige keukenmixer heeft een indrukwekkend vermogen van 300 watt, maar wat hem echt bijzonder maakt, is de motor die zich in de kop bevindt. Hierdoor kan hij zonder enig probleem zwaar brooddeeg aan, zonder dat er energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor. Bovendien is de kop van de KitchenAid kantelbaar, zodat je moeiteloos de deeghaken kunt verwisselen. Dankzij de 2 meegeleverde mengkommen hoef je niet halverwege af te wassen en het antispatdeksel voorkomt een aanrecht vol beslagspetters. Maar dat is nog niet alles! Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan nog verder uitbreiden? Dan is er goed nieuws, want er is een breed scala aan opzetstukken verkrijgbaar. Deze bevestig je eenvoudig op het aansluitpunt aan de voorzijde, zodat je nog meer culinaire hoogstandjes kunt bereiden. Maak van je keuken een waar culinair paradijs met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw!

Pluspunten
  • Met zijn directe aandrijving kneedt de keukenmixer moeiteloos zwaar deeg, zelfs met weinig vermogen. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar doen zonder te hoeven afwassen tussendoor. De robuuste en duurzame metalen behuizing zorgt ervoor dat de keukenmixer stevig is.

Minpunten
  • Je ontvangt geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw is gemaakt van Metaal en is Blauw van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.