KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEAC Amandelwit

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEAC Amandelwit is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEAC Amandelwit.

Specificaties KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEAC Amandelwit

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

250 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

3,3 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 19,8 cm

Hoogte: 31,2 cm

Diepte: 31,2 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEAC Amandelwit

De KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEAC Amandelwit is de perfecte toevoeging aan elke kleine keuken. Deze compacte mixer neemt minder ruimte in beslag dan andere keukenmixers, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is. Maar dat is niet het enige voordeel van deze mixer. Hij is ook lichter dan zijn grote broers, waardoor je hem moeiteloos kunt verplaatsen. Met een mengkom van 3,3 liter kun je met gemak beslag maken voor 1 taart of 8 cupcakes. Dankzij de 10 standen kun je altijd de perfecte snelheid kiezen voor jouw bereiding. Of je nu licht beslag wilt mixen of deeg wilt kneden, deze mixer kan het allemaal. Maar dat is nog niet alles! Je kunt deze mixer ook uitbreiden met verschillende accessoires, zoals een pastarollerset of een foodprocessoropzetstuk. Zo kun je nog meer creativiteit toevoegen aan jouw culinaire avonturen. En het beste van alles is dat je na gebruik de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser kunt reinigen. Geen gedoe meer met handmatig schoonmaken. Dus waar wacht je nog op? Haal de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEAC Amandelwit in huis en geniet van heerlijke zelfgemaakte lekkernijen!

Pluspunten
  • Met zijn kleine formaat is deze keukenmixer perfect voor in een kleine keuken. De keukenmixer kneden ook zware deegsels met weinig vermogen dankzij de directe aandrijving. Dankzij de softstart, die de snelheid geleidelijk opbouwt, blijven de ingrediënten op hun plaats en vliegen ze niet door de lucht.

Minpunten
  • Met behulp van deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEAC Amandelwit

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEAC Amandelwit kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 31,2 cm
  • Breedte: 19,8 cm
  • Diepte: 31,2 cm
  • Inhoud: 3,3 l

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEAC Amandelwit is een Keukenmixer met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEAC Amandelwit is gemaakt van Metaal en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEAC Amandelwit:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEAC Amandelwit voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.