Bosch MUM5XW20 Wit

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Bosch MUM5XW20 Wit is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Bosch MUM5XW20 Wit.

Specificaties Bosch MUM5XW20 Wit

Merk

Bosch

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1000 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

3,9 l

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Aantal standen

7

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 28,2 cm

Diepte: 27,1 cm

Omschrijving van Bosch MUM5XW20 Wit

Met de Bosch MUM5XW20 Wit haal je een professionele keukenmixer in huis. Deze mixer is perfect voor het mengen, kneden en kloppen van je beslag. De ruime mengkom heeft een inhoud van maar liefst 3,9 liter, zodat je genoeg ruimte hebt om al je ingrediënten goed te mengen. Dankzij de geïntegreerde timer kun je precies zien hoelang de machine bezig is, zodat je altijd de perfecte consistentie krijgt. Maar dat is nog niet alles! Deze keukenmixer is uitgerust met een ingebouwde weegschaal, waardoor je moeiteloos al je ingrediënten nauwkeurig kunt afwegen. Met 7 verschillende snelheden kun je bovendien altijd de gewenste snelheid instellen, zodat je gerechten perfect lukken. En dankzij de handige parkeerstand kun je het mengproces even pauzeren, zodat je zonder te morsen extra ingrediënten kunt toevoegen. Na gebruik is het schoonmaken van deze keukenmixer een eitje. Alle onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser. Zo bespaar je tijd en moeite, en heb je meer tijd om te genieten van je heerlijke creaties. Kortom, met de Bosch MUM5XW20 Wit haal je een veelzijdige en gemakkelijk te gebruiken keukenmixer in huis, die je helpt om de lekkerste gerechten op tafel te zetten.

Pluspunten
  • Dankzij zijn krachtige vermogen is de keukenmixer geschikt om dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg achter elkaar te kneden. Met de extra accessoires kun je ook smoothies maken en ingrediënten fijn snijden of raspen. Je kunt de snelheid nauwkeurig instellen met de 7 standen.

Minpunten
  • De mengkom is vrij klein en kan slechts genoeg beslag voor één cake bevatten.

Veelgestelde vragen over Bosch MUM5XW20 Wit

Bosch MUM5XW20 Wit kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 28,2 cm
  • Breedte: 28 cm
  • Diepte: 27,1 cm
  • Inhoud: 3,9 l

Bosch MUM5XW20 Wit is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 7 standen.

Bosch MUM5XW20 Wit is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUM5XW20 Wit:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUM5XW20 Wit voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.