1. keukengerei
  2. Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes

Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes.

Specificaties Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes

Merk

Sage

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

2000 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Koken, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden, Worsten maken

Inhoud

3,7 l

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

1

Afmetingen

Breedte: 22,6 cm

Hoogte: 44,5 cm

Diepte: 27,7 cm

Omschrijving van Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes

De Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes is de ultieme keukenhulp voor het gelijkmatig en consistent schillen en snijden van ingrediënten. Met de handige schilschijf kunt u maar liefst 7 aardappelen tegelijk schillen, waarna het opzetstuk voor blokjes de aardappelen in schijven of blokjes snijdt. Met de variabele snijschijf kunt u kiezen uit 24 instellingen om de dikte van de plakjes te bepalen. Deze krachtige foodprocessor met een motor van 2000 watt kan zelfs de zwaarste klussen aan. De ingrediënten worden moeiteloos gesneden en komen terecht in de ruime kom van de machine. Het S-vormige gekartelde mes zorgt voor snelle en consistente resultaten bij het verwerken van verschillende soorten ingrediënten. Dankzij de vultrechter voor iedere vorm krijgt u altijd nauwkeurige resultaten. Met de Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes zet u in een mum van tijd een gezonde maaltijd op tafel. Deze veelzijdige foodprocessor is een onmisbaar hulpmiddel voor elke keuken en maakt koken een stuk gemakkelijker en leuker.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde schilschijf schil je aardappelen heel gemakkelijk. Met een vermogen van 2000 watt hak en snijd je ook harde en grove ingrediënten fijn, zoals noten. De accessoires kun je eenvoudig opbergen in de bijgeleverde bak.

Minpunten
  • Je stemt de snelheid niet zo precies af op de bereiding, omdat de foodprocessor slechts één stand heeft.

Veelgestelde vragen over Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes

Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 44,5 cm
  • Breedte: 22,6 cm
  • Diepte: 27,7 cm
  • Inhoud: 3,7 l

Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes is een Foodprocessor met een vermogen van 2000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Koken, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden, Worsten maken. Het heeft bovendien 1 standen.

Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.