Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK.

Specificaties Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1200 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

7 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 28,4 cm

Hoogte: 37,6 cm

Diepte: 46,9 cm

Omschrijving van Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK

De Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK stelt je in staat om in één keer beslag te maken voor maar liefst 2,5 cakes. Met een indrukwekkende mengkom van 7 liter hoef je je geen zorgen te maken over het ontbreken van ruimte. Wat deze keukenmachine echt uniek maakt, is de ingebouwde weegschaal. Hierdoor kun je ingrediënten direct in de mengkom afwegen, zonder dat je een aparte weegschaal nodig hebt. Je kunt gewoon alles in de mengkom gooien en meteen aan de slag gaan. Daarnaast wordt deze keukenmachine geleverd met een extra mengkom van 5 liter. Dit betekent dat je gemakkelijk 2 bereidingen achter elkaar kunt maken zonder dat je eerst hoeft af te wassen. Het bespaart je tijd en moeite, zodat je nog meer kunt genieten van het bakken. Bovendien ontvang je bij de Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK verschillende opzetstukken, waaronder een k-klopper, flexi klopper, garde en een deeghaak. Hiermee kun je moeiteloos zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg, dankzij het krachtige vermogen van 1.200 watt. En het beste van alles is dat je de opzetstukken na gebruik gewoon in de vaatwasser kunt plaatsen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Pluspunten
  • De mengkom heeft een capaciteit van 7 liter, waardoor je genoeg beslag kunt maken voor 2,5 cakes in één keer. Met de ingebouwde weegschaal kun je direct ingrediënten afwegen in de mengkom. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken zonder tussendoor af te wassen.

Minpunten
  • Bij deze aankoop zit er geen opbergzak om de accessoires in te bewaren.

Veelgestelde vragen over Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK

Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 37,6 cm
  • Breedte: 28,4 cm
  • Diepte: 46,9 cm
  • Inhoud: 7 l

Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.