KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart.

Specificaties KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

250 W

Bereidingsfuncties

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

2,1 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 19,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 19,5 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart

Met de KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart kun je niet alleen hakken, snijden en raspen, maar ook ingrediënten kloppen en kneden. Deze foodprocessor is ideaal voor het fijnhakken van een uitje of het maken van een heerlijke dipsaus. Daarnaast ontvang je extra accessoires, waaronder een julienneschijf en een klopschijf. Met de julienneschijf kun je ingrediënten in dunne reepjes snijden, terwijl je met het garde accessoire bijvoorbeeld room tot zelfgemaakte boter kunt kloppen. Dankzij de 3 knoppen aan de voorkant van de KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart kun je eenvoudig de gewenste snelheid selecteren. Het handige deksel zorgt ervoor dat je jouw bereiding gemakkelijk in de koelkast kunt bewaren. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Bovendien kun je alles netjes opbergen in de mengkom, waardoor je alle onderdelen altijd bij elkaar hebt. Met deze veelzijdige foodprocessor wordt koken een waar genot en kun je eindeloos experimenteren in de keuken.

Pluspunten
  • Bij deze voedselverwerker wordt ook een julienne-schijf en een garde-accessoire geleverd. De pulse-functie geeft een kortstondige extra kracht om harde ingrediënten gemakkelijk te vermalen. Je kunt de accessoires gemakkelijk opbergen in de mengkom van de voedselverwerker.

Minpunten
  • Vanwege de beperkte capaciteit van 2,1 liter is deze voedselverwerker slechts geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart

KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 39 cm
  • Breedte: 19,5 cm
  • Diepte: 19,5 cm
  • Inhoud: 2,1 l

KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart is een Foodprocessor met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.