KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom kun je meerdere bereidingen maken zonder eerst af te wassen. Dankzij de directe aandrijving van de motor is er minder vermogen nodig om veel kracht te leveren. Hierdoor kan de motor zelfs zwaar deeg kneden. Naast taarten en cakes kun je nu ook je eigen pizza of brood maken. Deze unieke keukenmixer wordt geleverd met twee mengkommen, beide voorzien van een handgreep voor gemakkelijk gebruik. De mengkom van 4,8 liter is perfect voor het maken van een grote taart in één keer. Daarnaast bevat de mixer een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig stijfslaan van slagroom. Met deze veelzijdige mixer kun je al je culinaire creaties tot in de perfectie bereiden. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom is niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een prachtige toevoeging aan je keuken met zijn elegante keizerrode kleur. Met deze mixer wordt koken net een beetje leuker en gemakkelijker. Dus waar wacht je nog op? Haal deze geweldige keukenmixer in huis en ontdek de eindeloze mogelijkheden van het creëren van heerlijke gerechten.

Pluspunten
  • Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen. Dankzij de directe aandrijving kan de keukenmixer ook met weinig vermogen zwaar deeg kneden. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereiding.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom is gemaakt van Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.