Kenwood kMix KMX760CH

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood kMix KMX760CH is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood kMix KMX760CH.

Specificaties Kenwood kMix KMX760CH

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1000 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

5 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

6

Afmetingen

Breedte: 29,5 cm

Hoogte: 46 cm

Diepte: 44,5 cm

Omschrijving van Kenwood kMix KMX760CH

Met de Kenwood kMix KMX760CH kan je niet alleen gemakkelijk deeg kneden, maar ook zwaarder deeg zonder enige moeite. Denk bijvoorbeeld aan het kneden van je eigen brood- of pizzadeeg. Deze keukenmixer is volledig gemaakt van roestvrij staal, waardoor hij stevig en duurzaam is. De mengkom kan gemakkelijk worden vastgepakt aan het handvat, zodat je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Dit is erg handig, want je zou het toch zonde vinden als de kom met het beslag uit je handen glipt. Daarnaast heeft de Kenwood kMix KMX760CH een handige vulopening in de antispatdeksel, waardoor je tijdens het mixen ingrediënten kunt toevoegen. Dit is ideaal voor het opkloppen van eiwitten, waarbij je de suiker in delen toevoegt. De mengkom heeft een ruime inhoud van 5 liter, waarmee je beslag kunt maken voor maar liefst 2 taarten tegelijk. En het beste van alles? Na gebruik kunnen de losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine gereinigd worden, waardoor je geen gedoe hebt met handafwas. Met de Kenwood kMix KMX760CH haal je een krachtige en duurzame keukenmixer in huis, die je helpt bij het maken van heerlijke creaties in de keuken.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige motor kun je zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Je kunt de snelheid nauwkeurig afstemmen op het bereidingsproces met de traploos instelbare snelheid. De mengkom heeft een capaciteit van 5 liter, zodat je in één keer beslag kunt maken voor 2 cakes.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom meegeleverd waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood kMix KMX760CH

Kenwood kMix KMX760CH kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 46 cm
  • Breedte: 29,5 cm
  • Diepte: 44,5 cm
  • Inhoud: 5 l

Kenwood kMix KMX760CH is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

Kenwood kMix KMX760CH is gemaakt van Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood kMix KMX760CH:

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood kMix KMX760CH voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.