Philips Viva Collection HR7530/10

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Philips Viva Collection HR7530/10 is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Philips Viva Collection HR7530/10.

Specificaties Philips Viva Collection HR7530/10

Merk

Philips

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

850 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Persen, Pureren, Raspen, Snijden

Inhoud

2,1 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

3

Afmetingen

Breedte: 24,4 cm

Hoogte: 37,7 cm

Diepte: 24,4 cm

Omschrijving van Philips Viva Collection HR7530/10

Met de Philips Viva Collection HR7530/10 krijg je niet alleen een foodprocessor, maar ook een extra rasp- en snijschijf. Hiermee kun je niet alleen fijne stukjes raspen en dunne plakjes snijden, maar ook grove stukjes maken. Daarnaast bevat deze alleskunner ook een handige hakmolen en een citruspers, waarmee je niet alleen ingrediënten fijn kunt hakken, maar ook sinaasappels kunt persen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook nog een blender meegeleverd, waarmee je heerlijke smoothies kunt maken. Met de Philips Viva Collection HR7530/10 haal je dus een veelzijdige keukenhulp in huis. Wat deze foodprocessor echt onderscheidt van andere modellen uit dezelfde serie, is het vermogen van maar liefst 850 watt. Dit maakt de HR7530/10 krachtiger en dus geschikt voor het fijnhakken van noten en het langdurig gebruik achter elkaar. Bovendien heeft deze foodprocessor 3 standen, waarmee je de snelheid kunt aanpassen aan jouw bereiding. Zo kun je bijvoorbeeld de maximale kracht gebruiken bij het hakken van noten, terwijl je voor het prakken van een avocado juist minder kracht nodig hebt. Kortom, met de Philips Viva Collection HR7530/10 haal je een krachtige en veelzijdige keukenhulp in huis die je helpt bij al je culinaire avonturen.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor wordt geleverd met een hakmolen, blender, citruspers en extra rasp- en snijschijf. De accessoires kunnen eenvoudig worden opgeborgen in de mengkom van de foodprocessor. Het snoer kan gemakkelijk worden opgeruimd in het opbergvak aan de achterkant van de foodprocessor.

Minpunten
  • Je past de snelheid niet zo precies aan op de bereiding, omdat de foodprocessor slechts 3 standen heeft. Vanwege de kleine inhoud van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor twee personen.

Veelgestelde vragen over Philips Viva Collection HR7530/10

Philips Viva Collection HR7530/10 kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 37,7 cm
  • Breedte: 24,4 cm
  • Diepte: 24,4 cm
  • Inhoud: 2,1 l

Philips Viva Collection HR7530/10 is een Foodprocessor met een vermogen van 850 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Persen, Pureren, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 3 standen.

Philips Viva Collection HR7530/10 is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Philips Viva Collection HR7530/10:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Philips Viva Collection HR7530/10 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.