1. keukengerei
  2. KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEBK Vulkaanzwart

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEBK Vulkaanzwart

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEBK Vulkaanzwart is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEBK Vulkaanzwart.

Specificaties KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEBK Vulkaanzwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

250 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

3,3 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 19,8 cm

Hoogte: 31,2 cm

Diepte: 31,2 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEBK Vulkaanzwart

De KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEBK Vulkaanzwart is de perfecte toevoeging aan elke kleine keuken. Met zijn compacte formaat neemt deze mixer niet veel ruimte in beslag, waardoor het ideaal is voor mensen met beperkte keukenruimte. Maar onderschat hem niet vanwege zijn kleiner formaat, want deze mixer is net zo krachtig als zijn grotere broers. Met een mengkom van 3,3 liter kun je gemakkelijk beslag maken voor een heerlijke taart of 8 smakelijke cupcakes. Dankzij de directe aandrijving mix je in een mum van tijd licht beslag en deeg. Daarnaast biedt de mixer 10 verschillende standen, zodat je altijd de juiste snelheid kunt kiezen voor jouw bereiding. Wil je nog meer uit jouw keukenmixer halen? Geen probleem! Je kunt de mixer uitbreiden met diverse accessoires, zoals een handige pastarollerset of een veelzijdig foodprocessor opzetstuk. Nadat je klaar bent met bakken, hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de mixer. Alle losse onderdelen zijn vaatwasserbestendig, waardoor je ze gemakkelijk kunt reinigen. Geniet dus van een heerlijk versgebakken cake en laat deze veelzijdige KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEBK Vulkaanzwart je helpen om de beste creaties in de keuken te maken.

Pluspunten
  • Met zijn compacte formaat is deze keukenmixer perfect voor gebruik in een kleine keuken. Dankzij de directe aandrijving kan de keukenmixer zelfs met weinig kracht zwaar deeg kneden. Door de softstart, die de snelheid geleidelijk verhoogt, vliegen de ingrediënten niet door de lucht.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEBK Vulkaanzwart

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEBK Vulkaanzwart kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 31,2 cm
  • Breedte: 19,8 cm
  • Diepte: 31,2 cm
  • Inhoud: 3,3 l

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEBK Vulkaanzwart is een Keukenmixer met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEBK Vulkaanzwart is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEBK Vulkaanzwart:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311XEBK Vulkaanzwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.