1. keukengerei
  2. Bosch MUM58234

Bosch MUM58234

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Bosch MUM58234 is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Bosch MUM58234.

Specificaties Bosch MUM58234

Merk

Bosch

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1000 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

3,9 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Blender opzetstuk, Extra mengkom, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Rasp opzetstuk

Aantal standen

7

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 27,1 cm

Diepte: 28,2 cm

Omschrijving van Bosch MUM58234

Met de Bosch MUM58234 kan je niet alleen smoothies maken, maar ook ingrediënten fijn snijden of raspen met behulp van de extra opzetstukken. Dit maakt de mixer zeer veelzijdig en je hebt slechts één apparaat nodig. Met een vermogen van 1000 watt is deze mixer perfect voor het kneden van zwaar deeg. Je kunt bijvoorbeeld je eigen pizzadeeg maken. Maak ook gebruik van de foodprocessor om de groenten voor op de pizza te snijden en je hebt bijna geen werk meer. Met de mengkom van 3,9 liter kan je beslag maken voor één taart. Als je meerdere taarten tegelijk wilt maken of een stapeltaart wilt maken, kan je de extra mengkom gebruiken, wat het tussendoor afwassen bespaart. De Bosch MUM58234 is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. De mixer heeft een eenvoudige bediening en kan gemakkelijk worden gereinigd. Met zijn stijlvolle design is hij ook nog eens een mooie toevoeging aan je keuken. Kortom, met de Bosch MUM58234 kan je moeiteloos heerlijke gerechten bereiden en je keukenervaring naar een hoger niveau tillen.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige motor kneed je moeiteloos zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg. Met de bijgeleverde blender kun je ook smoothies mixen en met de foodprocessor kun je ingrediënten fijn snijden en raspen. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere gerechten achter elkaar bereiden zonder tussendoor af te hoeven wassen.

Minpunten
  • De mengkom heeft geen maatmarkering, dus heb je een extra maatbeker nodig om vloeistoffen af te meten.

Veelgestelde vragen over Bosch MUM58234

Bosch MUM58234 kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 27,1 cm
  • Breedte: 28 cm
  • Diepte: 28,2 cm
  • Inhoud: 3,9 l

Bosch MUM58234 is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 7 standen.

Bosch MUM58234 is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUM58234:

Blender opzetstuk, Extra mengkom, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Rasp opzetstuk

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUM58234 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.