Brabantia BBEK1092

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Brabantia BBEK1092 is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Brabantia BBEK1092.

Specificaties Brabantia BBEK1092

Merk

Brabantia

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1000 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

5,2 l

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 37,5 cm

Hoogte: 33,5 cm

Diepte: 20,5 cm

Omschrijving van Brabantia BBEK1092

De Brabantia BBEK1092 is een krachtige en veelzijdige mixer met een vermogen van 1000 watt. Met dit vermogen kun je niet alleen licht beslag en deeg bereiden, maar ook zwaarder deeg zoals brood- en pizzadeeg. Je kunt de snelheid van de mixer nauwkeurig afstellen op basis van het type bereiding dat je maakt, dankzij de 8 standen en de pulse stand. Deze pulse stand geeft kortstondig extra vermogen, waardoor je beslag nog gladder wordt. Bij de mixer wordt een ruime mengkom geleverd met een inhoud van 5,2 liter, zodat je eenvoudig grote hoeveelheden kunt bereiden. Daarnaast is de mixer voorzien van een antispatdeksel, waardoor er tijdens het mixen geen spetters uit de kom vliegen. Dit bespaart je kostbare tijd en schoonmaakwerk achteraf. Een handige functie van de Brabantia BBEK1092 is dat de machine na 10 minuten automatisch uitschakelt na gebruik. Dit maakt de mixer niet alleen energiezuinig, maar ook veilig in het gebruik. Met de Brabantia BBEK1092 haal je een kwaliteitsmixer in huis die niet alleen krachtig en veelzijdig is, maar ook gemak en gebruiksgemak biedt. Of je nu licht beslag wilt mixen of zwaar deeg wilt kneden, deze mixer biedt de perfecte oplossing. Met de ruime mengkom en de antispatdeksel wordt het bereiden van grote hoeveelheden een fluitje van een cent, terwijl de automatische uitsch.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige motor kun je zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, gemakkelijk kneden. Met de handgrepen op de grote kom kun je de mengkom eenvoudig verplaatsen. Door de 8 standen kun je de snelheid aanpassen aan je bereiding.

Minpunten
  • Bij deze ontvang je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over Brabantia BBEK1092

Brabantia BBEK1092 kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 33,5 cm
  • Breedte: 37,5 cm
  • Diepte: 20,5 cm
  • Inhoud: 5,2 l

Brabantia BBEK1092 is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Brabantia BBEK1092 is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Brabantia BBEK1092:

Antispat deksel, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Brabantia BBEK1092 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.