1. keukengerei
  2. Bosch MUM58243

Bosch MUM58243

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Bosch MUM58243 is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Bosch MUM58243.

Specificaties Bosch MUM58243

Merk

Bosch

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1000 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

3,9 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Extra mengkom, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Aantal standen

7

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 28,2 cm

Diepte: 27,1 cm

Omschrijving van Bosch MUM58243

Met de Bosch MUM58243 kun je niet alleen verse sapjes en smoothies maken, maar ook ingrediënten fijn snijden of raspen met behulp van de extra opzetstukken. Dit maakt de mixer zeer veelzijdig en zorgt ervoor dat je slechts één apparaat nodig hebt. Dankzij het krachtige vermogen van 1000 watt is deze mixer perfect voor het kneden van zwaar deeg, zodat je bijvoorbeeld je eigen pizzadeeg kunt maken. Daarnaast kun je de foodprocessor gebruiken om de groenten voor op de pizza te snijden, waardoor de keukenmixer al het werk voor je uit handen neemt. Met de 3,9 liter mengkom kun je gemakkelijk beslag maken voor één taart. En als je meerdere taarten tegelijk wilt maken of een stapeltaart wilt creëren, kun je gebruik maken van de extra mengkom. Dit bespaart je weer tijd en moeite met tussendoor afwassen. Met de Bosch MUM58243 wordt bakken en koken een stuk eenvoudiger en efficiënter. Dankzij de verschillende opzetstukken heb je alle mogelijkheden binnen handbereik en kun je creatief aan de slag in de keuken.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige capaciteit kun je zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Met de extra accessoires kun je ook smoothies maken, sinaasappelsap persen en ingrediënten fijn snijden of raspen. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te wassen.

Minpunten
  • De mengkom heeft geen maatverdeling, dus heb je een extra maatbeker nodig als je vloeistoffen wilt afmeten.

Veelgestelde vragen over Bosch MUM58243

Bosch MUM58243 kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 28,2 cm
  • Breedte: 28 cm
  • Diepte: 27,1 cm
  • Inhoud: 3,9 l

Bosch MUM58243 is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 7 standen.

Bosch MUM58243 is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUM58243:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Extra mengkom, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUM58243 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.