1. keukengerei
  2. Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL

Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL.

Specificaties Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1500 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Braden, Hakken, Kloppen, Kneden, Koken, Mixen, Noten malen, Slow cooking, Snijden, Stomen, Warmhouden

Inhoud

6,7 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Flexi-klopper, Fold-accessoire, Foodprocessor opzetstuk, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 20 cm

Hoogte: 37,8 cm

Diepte: 38,8 cm

Omschrijving van Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL

De veelzijdige Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL is niet zomaar een bakmachine, maar biedt jou de mogelijkheid om heerlijke gerechten te bereiden dankzij de geavanceerde inductietechnologie. Met deze machine kun je bijvoorbeeld een smakelijk roerbakgerecht maken in de verwarmde kom, die een temperatuur van maximaal 180 graden kan bereiken. Met behulp van de Kenwood World App kun je eenvoudig zowel zoete als hartige recepten ontdekken en rechtstreeks naar de keukenmachine sturen. Het bedienen van de machine is een fluitje van een cent dankzij het full colour touchscreen. Naast het gemak van het afwegen van ingrediënten in de mengkom, bespaar je ook tijd en moeite dankzij de meegeleverde Easy-Weigh-weegschalen die ook op de accessoires kunnen worden gebruikt. Naast de 5 mengkom hulpstukken worden er nog 3 extra accessoires meegeleverd, waarmee je jouw bak- en kookplezier verder kunt uitbreiden. Zo kun je met de ThermoResist blender heerlijke smoothies en soepen maken, de foodprocessor accessoire gebruiken voor het snijden en raspen van ingrediënten, en de stoommand gebruiken om gezonde en smaakvolle gerechten te stomen. Met de Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL haal je een veelzijdige keukenmachine in huis waarmee je eindeloos kunt experimenteren en de lekkerste gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • Met de extra accessoires, zoals een blender, foodprocessor en stoommand, ga jij uitgebreid aan de slag. Dankzij de inductieplaat kan je eten bereiden in de machine, zoals een roerbakgerecht. Dankzij het zeer krachtige vermogen kan je dagelijks meerdere bereidingen maken met zwaar deeg.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom waar je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar mee kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL

Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 37,8 cm
  • Breedte: 20 cm
  • Diepte: 38,8 cm
  • Inhoud: 6,7 l

Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL is een Keukenmixer met een vermogen van 1500 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Braden, Hakken, Kloppen, Kneden, Koken, Mixen, Noten malen, Slow cooking, Snijden, Stomen, Warmhouden. Het heeft bovendien standen.

Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Flexi-klopper, Fold-accessoire, Foodprocessor opzetstuk, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.