KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache.

Specificaties KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

250 W

Bereidingsfuncties

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

2,1 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Groen

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 19,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 19,5 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache

Met de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache kun je niet alleen hakken, snijden en raspen, maar ook ingrediënten kloppen en kneden. Deze foodprocessor is perfect voor het fijnhakken van een uitje of het maken van een heerlijke dipsaus. Daarnaast wordt dit apparaat geleverd met extra accessoires, zoals een julienneschijf en een klopschijf. Met de julienneschijf snijd je ingrediënten gemakkelijk in dunne reepjes en met het garde-accessoire klop je bijvoorbeeld room tot zelfgemaakte boter. De KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache is zeer gebruiksvriendelijk. Met de 3 knoppen aan de voorkant kun je eenvoudig de juiste snelheid instellen. Bovendien beschikt deze foodprocessor over een handige deksel, waarmee je jouw bereidingen gemakkelijk kunt bewaren in de koelkast. Na gebruik kunnen de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser gereinigd worden. En om het helemaal af te maken, kun je alle onderdelen netjes opbergen in de mengkom. Zo blijft alles overzichtelijk en geordend. Met de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache haal je een veelzijdige en praktische foodprocessor in huis. Of je nu wilt hakken, snijden, raspen, kloppen of kneden, dit apparaat kan het allemaal. Bovendien wordt deze foodprocessor geleverd in een stijlvolle pistachegroene kleur, waardoor hij een echte eyecatcher is in jou.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor wordt ook een julienneschijf en een garde-accessoire meegeleverd. De pulse-stand geeft een korte, krachtige stoot om harde ingrediënten gemakkelijk te kunnen vermalen. Je kunt de accessoires gemakkelijk opbergen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Vanwege de beperkte capaciteit van 2,1 liter is deze voedselverwerker slechts geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache

KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 39 cm
  • Breedte: 19,5 cm
  • Diepte: 19,5 cm
  • Inhoud: 2,1 l

KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache is een Foodprocessor met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache is gemaakt van Kunststof en is Groen van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.