1. keukengerei
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood maak je moeiteloos de lekkerste deeg- en beslagcreaties. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, waarbij de motor zich bevindt in de kop. Hierdoor kan hij zonder moeite zwaar brooddeeg aan, zonder dat er energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor. De kantelbare kop van de KitchenAid maakt het eenvoudig om de deeghaken te verwisselen. Bovendien worden er 2 mengkommen meegeleverd, waardoor je niet tussendoor hoeft af te wassen. Het antispatdeksel voorkomt dat je aanrecht vol komt te zitten met beslagspetters. Wil je nog meer mogelijkheden ontdekken met je KitchenAid Artisan? Geen probleem! Er is een uitgebreid assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar. Deze bevestig je eenvoudig op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je je creativiteit de vrije loop laten en allerlei nieuwe culinaire hoogstandjes bereiden. Of je nu wilt experimenteren met pasta maken, groenten raspen of ijs draaien, met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood kan het allemaal. Geniet van gemak en veelzijdigheid in de keuken met deze prachtige mixer.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer moeiteloos zwaar deeg, zelfs met weinig vermogen. Dankzij de extra mengkom kun je opeenvolgende bereidingen klaarmaken zonder tussendoor af te wassen. De keukenmixer is stevig en duurzaam dankzij de metalen behuizing.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood is gemaakt van Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.