KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Groen

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS maak je moeiteloos de heerlijkste deegsels en beslagen. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, waarbij de motor zich bevindt in de kop. Hierdoor kan de mixer gemakkelijk zwaar brooddeeg aan, zonder enig energieverlies tussen de menghaak en de motor. De kantelbare kop van de KitchenAid maakt het bovendien makkelijk om de deeghaken te verwisselen. Dankzij de meegeleverde 2 mengkommen hoef je tussendoor niet af te wassen. Bovendien voorkomt het antispatdeksel dat je aanrecht vol komt te zitten met beslagspetters. Wil je nog meer mogelijkheden ontdekken met je KitchenAid Artisan? Dan kun je gebruik maken van een uitgebreid assortiment aan opzetstukken, die je eenvoudig kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je jouw creativiteit de vrije loop laten met verschillende soorten deeg en beslag. Of je nu een professionele bakker bent of gewoon graag in de keuken experimenteert, met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS haal je een betrouwbare en veelzijdige keukenhulp in huis.

Pluspunten
  • Dankzij de directe aandrijving kan de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg kneden. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar bereiden zonder tussendoor af te wassen. De keukenmixer is stevig en duurzaam dankzij de metalen behuizing.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache is gemaakt van Metaal en is Groen van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.